Як вибрати споживчий кредит
Актуально

Як вибрати споживчий кредит

16 квітня 2023, 14:46
3
0
Сподобалось?
0

Багато хто стикався з такою ситуацією, коли раптово знадобилися гроші. Вони потрібні саме зараз, але їх нема, або не вистачає певної суми. Необхідно купити подарунок, вийшла з ладу побутова техніка, знадобилися кошти на ліки – таких історій безліч. Виручати саме в такі неприємні моменти призначена мікропозика. Кредитування приватних осіб становиться звичайною практикою. Адже за допомогою послуг таких МФО, як «Качай Гроші», людина може отримати швидкий кредит на карту, та вирішити фінансове питання. Але ще залишається певна недовіра до мікрокредитів, яка базується на чутках та не має нічого спільного з дійсністю. Негативні відгуки залишають ті позичальники, які не зовсім правильно користувалися послугами мікрофінансових організацій, порушали зобов’язання. Як результат – отримували відмову або були неспроможні своєчасно виплачувати борг. 

Як користатися мікропозикою, щоб уникнути проблем?

Користуватися кредитуванням дійсно безпечно та зручно. Але при тих умовах, що позичальник виконує своє зобов’язання, які прописані в договорі. Все чесно та прозоро, без прикритих мотивів. До того ж щоб отримати міні кредит не потрібні поручителі та застави, великі пакети документів. Не потрібно чекати дзвінка, витрачати цілий день на відвідування фінансової установи та спілкування з менеджером. Позика видається в дистанційному режимі, що дуже зручно та швидко, адже не потрібно нікуди їздити, а все можна оформити через Інтернет. Дотримуйтесь рекомендацій, щоб без проблем використовувати мікропозику. 

  • Беріть ту суму, яку впевнені, що зможете повернути. Це ж стосується й термінів. Для першого разу максимальний термін буде – до 20 днів. В наступні звертання, якщо с з першим кредитом успішно розібралися, термін може бути збільшено, як і суму позики. Тому раціонально розраховуйте свої фінансові можливості.
  • Треба розуміти, що мікропозика саме так і називається, що не вирішує глобальних проблем, а призначена для невеликої допомоги. Максимальна сума, яку видають МФО на перший раз, складає в середньому 5 тисяч гривень. Тому порівнюйте масштаби своєї проблеми з розмірами кредиту, який вам можуть видати. Якщо чекають великі витрати, краще брати довгостроковий кредит.
  • При оформленні замовлення, щоб знизити ризик відмови, перевіряйте інформацію, яку вказуєте. Якщо дані будуть невірні, або написані з помилкою, в кредиті буде відказано.
  • Якщо підходить дата остаточного розрахунку, а ви не маєте змоги погасити кредит, зверніться до можливості пролонгації, яку надають в МФО «Качай Гроші».

Як взяти швидкий кредит?

Вам знадобиться будь-який пристрій з інтернетом, наявність паспорта, ідентифікаційного коду, банківська картка. Кредит видається тим громадянам України, яки досягли повноліття. При цьому наявність офіційної роботи необов’язкова. Заходьте на сайт мікрофінансової компанії, заповнюйте форму для створення особистого кабінету, обирайте потрібну суму. Після схвалення кредиту, кошти швидко поступлять на карту.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Audrea
    Audrea

    Спасибо относительно предоставления многих из этих значительно тематика. Посетите также мою страничку софия патая

    5 лютого, 16:36
    Відповісти
  • Ciara
    Ciara

    Поддерживать отлично работу и вноситьв толпу! Посетите также мою страничку 1win зеркало

    13 травня, 18:05
    Відповісти
  • Kassie
    Kassie

    I was suggested this website by my cousin. I'm now not sure whether or not his put up is written by means of him as nobody else know such specified approximately my trouble. Yoou are incredible! Thank you! дерматолог в софия

    Сьогодні, 07:46
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися